Small Space Maxed Out: Bellaire Residence

Last month our featured project was a side yard in the Mueller Development in Austin, TX. It was our smallest-sized project to date. The clients were looking to address the slope and swath of decomposed granite so that there is a comfortable lounge area, dining area, and thoughtful low-maintenance planting, all screened from the very public (and friendly) neighbors in the Mueller Development. We strategically placed clumping bamboo (never use running bamboo!) to block certain views while leaving others open to give passers by a peek into the maxed out space. From the outside, you really can’t tell there’s so much going on inside the fence. We didn’t want to completely envelop the dining

Featured Posts
Recent Posts
Archive

Blog

©2011-2020 by Open Envelope Studio, LLC | Landscape Design/Build